Tikki

Se alleknap

Tikki er navnet på en række godbidder og olier

  

 

 

 

Vi har et bredt udvalg af tørrede snacks i vores Tikki serie, heriblandt tørret oksehud, calciumben med fyld, griseører, kallunben og meget mere. 

Tikki tørrede snacks er kød og ben fra forskellige dyr, og de er udelukkende tørrede. Du undgår dermed farvestoffer, tilsætningsstoffer osv.

Tikki tørrede snacks er derfor den sunde godbid, som alle hunde elsker!

Det brede udvalg giver mulighed for at finde den godbid, der dækker lige præcis dit eller din hunds behov. Der er små godbidder til den hurtige belønning, der er godbidder som giver lang tyggetid, så den bliver stimuleret og samtidig får brugt sine tænder, og så er der også fedtfattige godbidder, m.m.

Tikki tørrede snacks er den sunde godbid til dig, der fodrer med BARF, det kan være et oplagt valg af godbid til dig der har en allergisk hund, og så er det altid det sikre valg til dig der bare gerne vil give din hund en sund og velsmagende snack.

 

 

Der udover har vi et stort udvalg af kvalitetsgodbidder fra Tikki som er glutenfrie. Helt ideelle som træningsgodbidder til hunden som ikke kan tåle korn.

 

 

 

Tikki olierne skal anvendes som et tilskud til din hund eller kats foder. Olierne bidrager til dit kæledyrs trivsel med hver deres gode egenskaber.

Olierne fås i flere varianter, som har hver deres positive effekt, blandt andet på pels, hudirritationer, immunforsvar og på tarmsystemet.