Siccaro vaskeanvisninger

Vaskeanvisning til Supreme Pro, Spirit, Splash og Dry Gloves

Hvis du er ejer af en Supreme Pro, Spirit, Splash eller et par Dry Gloves kan de let vaskes i vaskemaskinen ved 30C, og tørretumbles ved lav varme.

Vaskeanvisning til Siccaro FlexDog Mat

Siccaro FlexDog Mat er designet til både at være nem at rengøre, og nem at bruge.

Efter flere ganges brug eller særlig tilsmudsning, kan du trække ydersiden af måtten og vaske den i vaskemaskinen. FlexDog Mat må vaskes i vaskemaskinen i op til 30C, og med en mild sæbe. (læs mere om sæbeanbefalinger nedenfor)
Måtten kan også håndvaskes og skylles i lunkent vand. Sørg altid for at vride vandet godt ud af måtten, inden du hænger den til tørre.
Hæng altid måtten til tørre udenfor eller i et rum med meget ventilering.
Hvis måttens indre er blevet beskidt, kan den rystes eller skylles med koldt vand. Det er dog sjældent nødvendigt, da det yderste betræk er beskyttende.

Tørring

Efter at have brugt FlexDog Mat til at tørre din hund, skal du bare hænge den på tøjsnoren, gerne i solskin eller i et godt ventileret rum. Efter vask af ydersiden vrider du overskydende vand/fugt ud, og hænger det tæt ved en radiator, i et varmt rum eller udenfor i solskin.

Vaskemidler

Vi anbefaler at bruge ikke-biologisk rengøringsmiddel i pulverform. Dette skyldes, at biologisk pulver indeholder enzymer, der kan påvirke naturlige stoffer som bambus negativt.
Du kan f.eks. bruge det “ikke-bio” pulver som kan købes i supermarkedet. Uanset hvad du bruger, behøver du ikke mere end halvdelen af ​​den sædvanlige anbefalede dosis.