Scruffs

Se alleknap

 

Luksuriøse hundesenge og accessories

 

MfW5OSrl37EgI6VI medium

Scruffs blev grundlagt i England i 2005, og er nu solidt etableret som et af Europas førende brands inden for luksuriøse senge og accessories til kæledyr.  Scruffs fokuserer på at levere smukke, innovative og autentiske kollektioner som forbedrer hund og ejers hverdag. 

 677458 2

Find en seng til dig og din hunds behov

Ældre hunde
Ældre og større hunde kan have brug for ekstra støtte i sengen, og her er Château Memory Foam Orthopaedic hundeseng helt ideel. Det er nemlig en hundeseng med memory foam, som giver din hund ekstra støtte når den skalslappe af. 

Hunde der elsker mudder og vand
Elsker dig og din hund udelivet med alt hvad det indebærer af mudder og vand? Så har Scruffs lavet Expedition hundesengen, som er perfekt til jer. Sengen er vandtæt og produceret i et slidstærkt materiale. Udover hundesengen, kan Noodle dry håndklæde også være behjælpelig. Håndklædet er super absorberende, og er perfekt til at have i hjemmet eller med på tur, når din hund skal tørres.

Hjælp til at holde varmen820969 1
Til de kolde dage, hunde der fryser og hunde som helbredsmæssigt har godt af varme, er Thermal self-heating hundesengen løsningen! Sengen har både et skumlag og et reflekterende lag, som sørger for at din hunds kropsvarme bliver reflekteret tilbage igen, og dermed holder den sig dejlig varm. I Thermal serien findes der også tæpper med samme vamende effekt. 

Hundesenge der klæder hjemmet
Måske du sjældent synes at hundesenge klæder hjemmet, men Windsor, Regent og Habitat hundesengene er alle senge, som udover at være super komfortable, også er flotte. Det er tydeligt at der har været fokus på detaljen og et lækkert look.

Pas på din sofa
Ofte vil vores hunde gerne ligge i sofaen, men det resulterer også i ekstra slid, snavs og hår. Det kan du undgå med en Wilton Sofa seng, som beskytter og samtidig giver din hund en behagelig plads i sofaen.