Beskrivelse
Chicopee HNL Sensitive med ørred og kartoffel er en del af Holitic Nature Line (HNL), som er et kornfrit koncept.
Fuldfodrets eneste animalske proteinkilde (single-protein) er ørred, hvilket gør fodret særligt skønsomt. Ørred er rigt på protein og let fordøjeligt for din hund. Chicopee HNL sensitive indeholder gode fibre (bl.a. inulin), som er med til at bidrage til afbalanceret bakterieflora i tarmen.
Denne variant er uden tilsat korn og indeholder kun råvare af særlig høj kvalitet. Denne sammensætning sørger for en let og skånsom kost, så selv hunde med tendens til fodertolerance og allergener kan være med.
Særlige egenskaber:
- Kornfrit fuldfoder
- Bidrager til en stabil tarmflora
- Til voksne (< 1 år) foderfølsomme hunde af alle racer
- 22% protein/11% fedt
- Single protein
Vejledende dosering | |||||||||||||||
Vægt | 2,5 kg | 5 kg | 7,5 kg | 10,0 kg | 12,5 kg | 15,0 kg | 17,5 kg | 20,0 kg | 25,0 kg | 30,0 kg | 40,0 kg | 45,0 kg | 50,0 kg | 55,0 kg | 60,0 kg |
Daglig mængde | 55 g | 90 g | 125 g | 155 g | 180 g | 210 g | 235 g | 260 g | 305 g | 350 g | 435 g | 475 g | 515 g | 555 g | 590 g |
Bemærk at doseringen er vejledende. Det er vigtig at for forbehold for din hunds aktivitetsniveau, alder og race, fordi det også har betydning for den daglige mængde.
Sammensætning: kartoffel (tørret, 45%), frisk ørred (12,5%), ørredmel (12,5%), ærter (tørret), tørret roemasse (fjernet sukker), fjerkræfedt, kartoffelprotein, hydrolyseret protein (vegetarisk), monocalciumfosfat, gær (tørret), fiskeolie (1%), cikorie (tørret, 0,1%), glucosamin, chondroitinsulfat.
Analyse:
Protein 22,0%
Fedt 11,0%
Råfibre 3,0%
Råaske 6,8%
Calcium 1,1%
Fosfor 0,9%
Ernæringmæssige tilsætningsstoffer/kg
Vitamin A 12.000 IE
Vitamin D3 1.200 IE
Vitamin E 70 mg
Biotin 250 mcg
Vitamin C 70 mg
Sporstoffer:
Zink (zinksulfat) 70 mg
Zink (zinkchelat fra aminosyrehydrat) 75 mg
Kobber (kobbersulfat pentahydrat) 10 mg
Jod (calciumjod, vandfri) 2 mg
Selen (natriumselen) 0.2 mg
Tilsætningsstoffer: Antioxidanter
Yderligere information
Vægt | 2000 g |
---|