Pooch & Mutt

Se alleknap

 

 

Et godt helbred starter med det vi spiser

Pooch & Mutt er et brand fra England som tror på effekten af god næring og at ”et godt helbred starter med det vi spiser”, og dette gælder også for vores hunde.

Pooch & Mutt laver fantastiske godbidder i flere varianter, og de er ikke kun fri for ’junk’, men hver variant indeholder også ingredienser som påvirker hundens trivsel og sundhed positivt.

Der findes også kornfrie og koldpressede godbidder i sortimentet. Når man koldpresser godbidder, bevarer man den lækre smag og vigtige næringsstoffer.

Udover godbiddernes gode smag og kvalitet, så er det også værd at nævne Pooch & Mutts emballage som er charmerende og indbydende, i fine farver.

 

Pooch & Mutt i rør

P&M Calm & Relax indeholder kamille, som traditionelt set er brugt til at fremme afslapning, og de indeholder L-tryptophan, som hjæper til at danne serotonin, 'feel good' neurotransmitter.

P&M Fresh Breath indeholder kylling, persille, pebermynteolie og cikorie. Disse ingredientser har tilsammen en positiv effekt på både en friskere ånde og en sundere fordøjelse.

P&M Puppy Development indeholder kylling, hørfrø og cikorie. Hørfrø er en kilde til omega 3, som har en positiv effekt på hvalpens hurtige udvikling af hjernen. Kylling giver den gode smag, og cikorie kan have en positiv effekt på hvalpens ofte sensitive fordøjelsessystem.

P&M Health & Digestion indeholder kylling, persille, kul og cikorie. De lækre ingredienser giver god smag, og så har de en positiv effekt på en sund fordøjelse.

P&M Move Easy indeholder hørfrø, hybenrose og yucca. Hørfrø ingeholder omega 3, som har en possitiv effekt på hundens led. Hybenrose er rig på antioxidanter og viatamin C. Både hybenrose og yucca har en possitiv effekt på hundens led og mobilitet.

P&M Feel Good er til dig, der gerne vil give et bidrag til velgørenhed. For hver gang der sælges Feel Good godbidder, donere fabrikken et beløb til velgørenhedsorganisationer, der redder hunde i nød.

P&M Brain & Train godbidder indeholder kylling, Ginko Biloba og kokosolie. Gingo Biloba bruges traditionelt til at forbedre hukommelsen og koncentrationen. Kokosolie er kilde til triglycider, der omdannes til ketoner, og derefter virker som en energikilde til hjernen. Til sammen kan godbidderne derfor have en positivt effekt på hundens hjerne.

P&M Peanut Butter godbidder er vegetariske velsmagende godbidder, som hundene elsker. Peanut butter er kilde til sunde fedtstoffer, proteiner og b-vitaminer.

Pooch & Mutt findes også som grain-free (kornfrie) og som chews

 

Se alleknap