Om os

Q Pet ApS er en dansk grossist af dyreartikler med fokus på god service, fleksibilitet og hurtige leveringer.

MISSION

Vores mission er at tilbyde europæiske dyrehandlere, dyreklinikker og webshops stærke niche brands understøttet af personlig service og hurtige leveringer, således at vores kunder kan sammensætte et attraktivt sortiment med fokus på kvalitet, funktionalitet og design i deres forretninger.

VISION

Vi stræber efter at sammensætte et sortiment bestående af 10-20 niche brands, som vi bygger op til at være stærke og velkendte på det danske marked, og udvalgte brands også på andre europæiske markeder.

Hver brand udvælges med fokus på kvalitet, funktionalitet og design.

Det begrænsede udvalg af brands giver tid til fordybelse i hver brand og hvert enkelt produkt, så Q Pet er en solid og tillidsskabende leverandør for specialhandelen inden for dyreartikler.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder en exceptionel god og personlig service, hvor et stort produktkendskab er omdrejningspunktet. Den gode service understøttes af hurtige leveringer, så vores kunder får en fleksibel samarbejdspartner, der gør deres forretning mere smidig.

Q Pet ønsker at være en attraktiv partner for vores kunder. En partner, der holder fokus på brandet, udbreder brandets identitet og øger kendskabsgraden.

DEN RETTE SAMARBEJDSPARTNER

Så leder du efter en grossist af dyreartikler, som leverandør til din dyrehandel, din dyreklinik eller din webshop med dyreartikler, så kan du kontakte os ved at klikke her.

Vores historie i korte træk

Q Pet ApS er grundlagt i 2005 med base i Odense.

Lonni Lund er stifter, inspireret af forældre, der blandt andet var dansk distributør af Trixie i over 10 år.

Fokus fra første dag var at finde stærke brands med fokus på kvalitet, funktionalitet og lækkert design.

Siddeløbende startede vi rejsen med vores eget brand Tikki. Fra starten var det navnet på en lille serie af 4 slags tyggeben. Men det blev hurtigt til flere godbidder i serien. Tikki er også idag et essentielt brand i vores sortiment med mere end 200 varenumre.

I 2015 køber vi produktionen og brandet Fenriz. En serie solide halsbånd og liner, der er blevet produceret i Danmark siden 70’erne.

I 2019 fusionerer Q Pet ApS med Petstore Trading ApS. Torben Bøgwad er nu ved roret sammen med Lonni Lund.

Petstore Trading bringer agenturet på det amerikanske brand iMARC med ind i Q Pet.

I 2022 tager vi endnu et stort skridt ved at bringe hunde- og kattefoder ind i vores sortiment. Vi kan nu tilbyde de stærke fodermærker Chicopee og Genesis Pure Canada.

Helt i tråd med vores oprindelige fokus, har vi i 2023 udviklet vores nye brand fraQ. Det er et luksuriøst brand, hvor der lægges vægt på den høje kvalitet og et lækkert design. 

2023 er også året, hvor Lonni Lund træder ud af Q Pet ApS. Torben Bøgwad fortsætter i spidsen med samme mission og vision som oprindeligt.

 

Lageret på Kobbervej 6 i Kolding