Om os

Om Os

Q Pet ApS er en dansk grossist af dyreartikler med fokus på god service, fleksibilitet og hurtige leveringer.

Mission

Vores mission er at tilbyde europæiske dyrehandlere, dyreklinikker og webshops stærke niche brands understøttet af personlig service og hurtige leveringer, således at vores kunder kan sammensætte et attraktivt sortiment med fokus på kvalitet, funktionalitet og design i deres forretninger.

Vision

Vi stræber efter at sammensætte et sortiment bestående af 10-20 niche brands, som vi bygger op til at være stærke og velkendte på det danske marked, og udvalgte brands også på andre europæiske markeder.

Hver brand udvælges med fokus på kvalitet, funktionalitet og design.

Det begrænsede udvalg af brands giver tid til fordybelse i hver brand og hvert enkelt produkt, så Q Pet er en solid og tillidsskabende leverandør for specialhandelen inden for dyreartikler.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder en exceptionel god og personlig service, hvor et stort produktkendskab er omdrejningspunktet. Den gode service understøttes af hurtige leveringer, så vores kunder får en fleksibel samarbejdspartner, der gør deres forretning mere smidig.

Q Pet ønsker at være en attraktiv partner for vores kunder. En partner, der holder fokus på brandet, udbreder brandets identitet og øger kendskabsgraden.

Den rette samarbejdspartner 

Så leder du efter en grossist af dyreartikler, som leverandør til din dyrehandel, din dyreklinik eller din webshop med dyreartikler, så kan du kontakte os ved at klikke her.

 

Vores historie i korte træk 

Tidslinje 1 

       

 

lageroverblik 600pxLageret på Kobbervej 6 i Kolding