Min hund ødelægger sit legetøj

Vil du undgå at smide penge efter “én-gangs-legetøj” til din hund, så får du her to gode råd til, hvad du skal se efter, når du bruger penge på nyt legetøj.

Som hundeejer kan du sikkert godt kende det her scenarie: Du besøger din lokale dyrehandel, og du bliver fristet af noget virkelig sødt legetøj. Du snupper bamsen med hjem, så din hund rigtig kan have det sjovt. Hunden tager glad i mod det nye legetøj – og meget kort tid efter ligger bamsen i stumper og stykker.

Det her sker for rigtig mange hundejere! 

Sådan undgår du AT HUNDEN ØDELÆGGER SIT LEGETØJ

Du kan faktisk godt minimere problemet, hvis du er opmærksom på to ting.

1: Vælg den rigtige størrelse legetøj

Hunde har et utrolig stærkt kæbeparti, hvilket betyder, at når de bruger deres kindtænder, kan de tygge ekstremt hårdt.

Giver du derfor din hund et stykke legetøj i en størrelse, hvor den kan få det placeret ved kindtænderne, kan den ganske nemt tygge det i stykker, hvis den ønsker det.

Sørger du derimod for at give din hund et stort stykke legetøj, som den kun kan få fat i med fortænderne, så forlænger du legetøjets levetid væsentligt.

Hos Q Pet anbefaler vi derfor, at du altid vælger et stykke legetøj, der lige netop er så stort til din hund, at den kun kan have det i den forreste del af munden.

2: Vælg den gode kvalitet

Der er stor forskel på kvaliteten på det legetøj, du kan få til din hund. Der er også meget stor forskel på prisen.

Vi anbefaler, at du går efter den gode kvalitet, hvis du ønsker noget legetøj, der holder i længden. Kvaliteten er ofte afspejlet i prisen, men brug ikke kun prisen som parameter, når du skal finde de gode ting.

Vi anbefaler, at du dels rådfører dig med din lokale dyrehandel, og dels bruger din sunde fornuft.
Prøv at finde lidt forskeligt legetøj og mærk godt efter. Du kan hurtigt mærke om det virker solidt og kraftigt, eller om det føles tyndt og skrøbeligt.

 

En krabbe overlever i 4 måneder

Her kommer en god historie om lille Fido.

Fido er en 4-årig lille westie, som elsker at splitte sit legetøj i stumper og stykker. Gennem årene er der gået nogle stykker legetøj til. Men vi har udfordret Fido med en Dura Fore krabbe for at se, hvad rette størrelse og rette kvalitet på legetøjet kan betyde.

Fido fik sin krabbe i april måned, og han var lykkelig. Efter en måneds tid fik Fido hul på krabben. Bare et lille bitte hul. Efter to måneder var krabben helt ærligt flosset i kanten – men rimelig intakt.

Først efter fire måneder måtte krabben lade livet.

Vi anbefaler

Med tanke på at Fido sloges med Dura Force krabben i hele fire måneder, så tør vi godt varmt anbefale Dura Force legetøj til alle hunde.

Hvis du følger den anbefaling, så er du sikret den gode kvalitet – så er din opgave blot at finde rette form og model, så størrelsen passer til lige netop din hund.

Spørg efter Dura Force legetøjet i din lokale dyrehandel.