You are currently viewing At have hund og et fuldtidsjob

At have hund og et fuldtidsjob

Gæsteblogger Charlotte Frost har skrevet nedenstående indlæg.

Charlotte er ejer af Mopsen Cody, og hun bruger rigtig meget tid på sin hund. Blandt andet har hun stablet et facebook forum på benene, hvor mopse ejere mødes i Kolding med deres hunde.

AT HAVE HUND OG FULDTIDSJOB - NO WORRIES, DET KLARER VI SAGTENS.

Så simpelt er det desværre ikke… Ihvertfald ikke for mig! Jeg har ikke fået en hund for, at den skal være selv hjemme, men derfor skal vi selvfølgelig stadig på arbejde, have fritidsinteresser og ordne andre ting. Der er jo venner man gerne vil besøge osv.

Og hænger alt det nu sammen med, at have en hund og fuldtidsjob?

For mig gør det ja! Jeg tog et valg, da jeg valgte at anskaffe mig en hund… og med det valg følger der utrolige mange glæder, oplevelser og hyggelige stunder, men også forpligtelser og dårlig samvittighed..

Min kæreste og jeg har begge fuldtidsjobs, som de fleste andre også har. Så der er vores skønne lille hund selv hjemme, og det klarer han fint, uden problemer. Tror faktisk han sover det meste af dagen. Vores underboere hører ham ihvertfald aldrig 🙂 Når jeg så har fri, så glæder jeg mig til at komme hjem til min glade lille moppe, som kommer imod mig med mopsemøz og skal vise sine bamser frem.

– Der findes ikke noget bedre!
Men der er jo de dage, hvor jeg ikke kan komme hjem til ham. Jeg skal måske arbejder over eller til frisør. Eller Jeg kommer kun lige et par timer og skal smutte igen..
Og det synes jeg er det værste, der findes! Får så dårlig samvittighed! Heldigvis er det sjældent det sker, da vi er to, der deles om det. Så de dage hvor jeg har planer, så er min kæreste hjemme eller omvendt. Derudover har også en hundeven tæt på, som har passet Cody et par gange, hvis jeg synes det bliver for mange timer, han skulle være selv en aften.

Jeg prøver også at planlægge mig ud af de dage, hvor det kan forekomme at vores hund skal være selv om aftenen, og jeg er bestemt hellere ikke bleg for at sige nej tak til ting i hverdagen, hvis det ikke et noget jeg kan tage Cody med til. Jeg vælger også typisk at få besøg hjemme hos os, istedet for at han skal være alene hjemme IGEN. SÅ er det jo også det spørgsmål om ens hund passer ind i ens fritidsinteresser og hobbyer? Jeg går bl.a. til spinning 1 el. 2 dage i ugen, og det tilpasser jeg med, at jeg skal kunne nå at komme hjem og gå med Cody først, inden jeg skal afsted.

Men udover det så er Cody min Hobby!
Vi har i perioder gået til hundetræning, men ellers bare det at mødes med andre hundeejere og deres hunde, og se hundene lege sammen er bare guld værd! – Og så har vi Cody med alle de steder, hvor han må komme med – han elsker at komme med på familie besøg.

Jeg ville bestemt ikke undvære for noget, at have en hund. Men det er et valg som alt andet, og ved at have hund siger jeg så nej tak til andre ting..

Charlotte Mopseuniverset.dk