doggonesmart

Woolf Snacks

Woolf Snacks

Woolf

 Woolf logo 2De første Woolf Snacks blev lanceret i 2015 og siden er mange nye varianter kommet til.

Sortimentet spænder bredet med over 30 forskellige varianter basseret på forskellige proteinkilder som f.eks. lam, kanin, kylling, okse, fisk og and.

Flere varianter er tilsat bær og grøntsager som f.eks. blåbær, gulerod eller tranebær.

Teamet bag Woolf Snacks har stor fokus på kvalitet, når de sammensættter deres produkter. Det betyder blandt andet at alle snacks er uden kemiske tilsætningstoffer, konserveringsmidler og farvestoffer.

Alle snacks fra Woolf leveres i flotte poser med lynlås-lukning, så posen kan lukkes tæt efter åbning. Det sikrer den gode smag og friskheden i godbidderne, så de altid er friske, når de serveres.

Opbevaringstip: Woolf Snacks bør opbevares et køligt og tørt sted. Efter åbning af posen bør den opbevares i køleskab, og bør bruges inden 7 dage.

WOOLFIES

 2003-1058

Woolf Snacks har også designet en serie snacks, der er gode for hundens tænder. Serien hedder Woolfies.

Woolfies Dental produkterne er designet til at hjælpe vores hunde med at fastholde en sund mund- og tandhygiejne og undgå plak og tandsten. Sammensætningen er med til at holde hundens tænder rene og sunde, og alle varianter har en børstende effekt, når hunden tygger på dem. Dertil styrker de tænder og kæbe, mens hunden tygger.

Daglig rensning af hundens tænder er med til at sikre sunde tænder, god mundhygiejne og mindske risikoen for tand- og mundsygdomme og infektioner.

 

Find forhandler 1

 

Om os

Forside
Om os
Q Bloggen


BRANDS

B&B
Tikki
Tre Ponti
Se Alle

KONTAKT

Kontakt Q-Pet
Find forhandler

facebook logo tcm62-374951

Q-Pet ApS - Kobbervej 6 - DK-6000 Kolding - Telefon: 63131014 - E-mail: info(snabela)qpet.dk - CVR-nummer: 32153100