doggonesmart

banner2

Tre Ponti

 

tre pontiitalienske hundeseler fra tre ponti

Tre Ponti er mærket på en serie seler med matchende liner designet og produceret i Italien.

Selerne har en fantastisk pasform, så bringestykket presser korrekt på hundens brystparti, når den trækker frem, og samtidig giver selen god plads til skuldrenes bevægelser.

Tre Ponti selerne tilbydes i flere forskellige modeller og i forskellige materialer, så du kan finde en model, der passer den store hund, den lille hund, den slanke hund eller hunden med et stort brystparti.

Tre Ponti seler er designet og produceret i Italien. Designet er derfor enkelt og stilrent, og kvaliteten er absolut i top. Materialerne er af højeste kvalitet (flere er udvalgt efter, hvad man også bruger i klatresporten) og arbejdet er udført præcist.

Vælger du en Tre Ponti sele, vælger du også en hundesele af høj kvalitet, som din hund kan bruge gennem rigtig lang tid.

Spørg efter Tre Ponti i din dyrehandel, eller se forhandlerliste her. Du er også velkommen til at kontakte Q-Pet ApS på tlf.: 6313 1014 eller  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  for oplysning om nærmeste forhandler.

 Cody 7

 

Tre Ponti Mini sele90010

Tre Ponti Mini seler er en serie seler velegnet til små og mellemstore hunde.

Selen har en fantastisk pasform, så bringestykket presser korrekt på hundens brystparti, når den trækker frem, og samtidig giver selen god plads til skuldrenes bevægelser.

Selen er lige til at 'træde ind i'. Det vil sige, at hundens forben sættes midt i selen, og derefter trækkes selen op og lukkes med en snaplås på hundens ryg. Nemt og hurtigt, og en stor fordel hos hunde, der ikke bryder sig om at få noget over hovedet.

trepontiSelen findes i mange størrelser og i flere forskellige materialer og i mange flere flotte farver. Du vælger selv, om din nye hundesele skal være i smart slangeskind, i praktisk enkelt farve med refleks eller måske i lækkert blødt plys.


Tre Ponti Mini selen er med snaplås, så hunde lige skal 'træde ind' i selen, og derefter lukkes den på ryggen med et spænde. Nemt og enkelt, men uden mulighed for justering. Hvis du ønsker mulighed for justering er Tre Ponti Mini selen nu også kommer med justerbar strop.

Se hele udvalget af Tre Ponti Mini seler her>>

 

 

tre ponti midiTre Ponti Midi sele

Tre Ponti Midi seler er en serie seler velegnet til mellemstore hunde fra omkring 14 kg til omkring 32 kg.

Selen har en fantastisk pasform, så bringestykket presser korrekt på hundens brystparti, når den trækker frem, og samtidig giver selen god plads til skuldrenes bevægelser.

Selen er lige til at ''træde ind i''. Det vil sige, at hundens forben sættes midt i selen, og derefter trækkes selen op og lukkes med en justerbar plastikstrop på hundens ryg.

Selen er ligesom Tre Ponti Mini selen nem og hurtig at give hunden på, og det er en god løsning til hunde, der ikke bryder sig om at få noget over hovedet.

Selen findes i 4 størrelser (mulighed for justering på ryggen) og i flere flotte farver. Alle med refleks, så hunden er synlig i den mørke tid.

Se hele udvalget af Tre Ponti Midi seler her>>
 

Tre Ponti T-seletre ponti tsele


Tre Ponti T-Seler er en serie seler velegnet til større hunde fra minimum 10 kg.

Selen har en fantastisk pasform, så bringestykket presser korrekt på hundens brystparti, når den trækker frem, og samtidig giver selen god plads til skuldrenes bevægelser. Bringestykket, hvor presset lægges er foret, så der føles blødt og behageligt for hunden.

Selen gives på ved at trække den over hovedet på hunden, hvorefter den lukkes med en snaplås (med lås) under hundens mave. Selen har et kraftigt håndtag, så det er nemt at holde hunden. I dette håndtag er også en ring, som linen fastgøres i. Ringen sidder løst i håndtaget, og man undgår derfor at selen glider fra side til side på hunden, hvis den bevæger sig meget på lufteturen.

Selen findes i 4 størrelser (mulighed for justering under maven) og i 4 flotte farver. Alle med refleks, så hunden er synlig i den mørke tid.

Se Tre Ponti T-selerne her>>

 

90070 1Tre Ponti Y-sele

 Tre Ponti Y-Seler er også en serie seler velegnet til større hunde fra minimum 10 kg.

Selen har en fantastisk pasform, og Y-formen sikrer at en sele i korrekt størrelse ikke på nogen måde kan give gener omkring hundens halsregion. Y-stykket ved hunden bryst er polstret, så det føles behageligt for hunden.

Selen gives på ved at trække den over hovedet på hunden, hvorefter den lukkes med en snaplås (med lås) under hundens mave og/eller mellem forbenen efter hvad hund og ejer synes nemmest. Linen fastgøres i D-ring på hunden ryg. På ryggen er også et kraftigt håndtag, så man nemt kan holde hunden. Håndtaget bruges ikke til linen.

Selen findes i 4 størrelser (mulighed for justering under maven og mellem forbenene) og i 4 flotte farver. Alle med refleks, så hunden er synlig i den mørke tid.

Se Tre Ponti Y-Selen her>> 

Find forhandler 1

 

 

Om os

Forside
Om os
Q Bloggen


BRANDS

B&B
Tikki
Tre Ponti
Se Alle

KONTAKT

Kontakt Q-Pet
Find forhandler

facebook logo tcm62-374951

Q-Pet ApS - Kobbervej 6 - DK-6000 Kolding - Telefon: 63131014 - E-mail: info(snabela)qpet.dk - CVR-nummer: 32153100