doggonesmart

Reddingo

Red Dingo

1c Dapper Petss conflicted copy 2015-01-09Red Dingo er et australsk mærke, hvor den høje kvalitet er afgørende. Der er tænkt på detaljen og så er mange af produkterne i stilfulde og spændende design.

Sortimentet spænder bredt, men den høje kvalitet og fokus på detaljen er altid gennemgående for alle produkter.

 

halsbånd, hundeseler og liner

Halsbånd, liner og seler er måske det, som Red Dingo er bedst kendt for. Udvalget er stort, design og farvevalg er alt fra klassisk deskret til trendy og farverigt. Der er virkelig noget for en hver smag.

Når man køber et halsbånd, en line eller en hundesele fra Red Dingo, så kan du forvente gode muligheder for justering, så du kan tilpasse produktet helt efter dit behov.

Alle halsbånd, seler og liner er lavet i nylon. En kraftig vævet nylon, som er vævet ekstra tæt i kanterne, så produkterne kan modstå meget slidtage. Design med påsat bånd er ligeledes vævet, og vævningen er hæftet på bagsiden, så du ikke opleveret løse tråde. Alle ender er skråret skråt, så der ikke er nogle skarpe kanter, som kan skade hundens pels eller skind.

Alle metal dele på produkterne er lavet i rustfrit stål. Snapspænderne er formet som flotte kødben, men ud over det sjove design, så er kvaliteten i top, så du kan åbne og lukke det hundredevis af gange uden prodblemer.

Se det flotte udvalg af halsbånd, seler og liner til fra Red Dingo her >>

Red Dingo laver selvfølgelig også mange fede halsbånd til katte. Dem finder også ved at klikke på ovenstående link.

 

Lumitube Lifestyle webLumitube lyshalsbånd


Med en Lumitube fra Red Dingo får du et fantastisk lyshalsbånd. Du tilpasser det din hund, blot ved at klippe det til i længden med en saks. Det er nemt at åbne og lukke, og det lyser kraftigt op fra to LED'er.

Lumitube lyshalsbåndet skiller sig ud fra mange andre lyshalsbånd, fordi det er 100% vandtæt. Det bruger 1 stk. AAA batteri, som opbevarers i en lille plastic beholder på halsbåndet. Så skru låget godt fast på den lille beholder og sørg for at at halsbåndet er forsvarligt lukket, og så kan du sende din hund ud i al slags vejr, og skulle den tage en svømmetur, så sker der ikke noget ved det.

Lumitubes fra Red Dingo findes i rød, grøn og blå. Se mere her >>

 

tag x-changerX-changer

I Danmark er det lovpligtigt, at din hund bærer hundetegn. Måske har du mere end 1 hundetegn til din hund, fordi I skifter adresse mellem hus og sommerhus, måske har du flere forskellige hundetegn eller halsbånd, fordi du elsker at skifte farve efter humøret eller vejret.

Desværre er det ofte besværligt at flytte et hundetegn fra et halsbånd til et andet. Den lille ring driller!

Men ser her - ungår alt besværet med en Tag X-Changer fra Red Dingo. Sæt hundetegnet i din Tag X-Changer, og flyt nemt og hurtigt din X-changer med hundetegn fra det ene halsbånd til det andet.

 

DB-SS-SI-MERustfrie stålskåle

Enkelt og stilrent, er nok de to ord, der bedst beskriver de rustfrie stålskåle fra Red Dingo.

Der er ingen skarpe kanter på den flotte skål, så hverken din hund eller du selv kan kommer til skade på skålen, når den bruges, løftes og rengøres.

Skålen er lavet i ekstra kraftig rustfrit stål. Den indvendige del af skålen er poleret helt blankt og den udvendige del af skålen er børstet.

Skålens form og vægt minimerer risikoen for, at skålen bliver skubbet rundt eller tippet.

Skålen en nem at rengøre, så kan holde en god hygiejne, og så er den ganske enkelt bare flot.

 

Find forhandler 1

 

 

 

Om os

Forside
Om os
Q Bloggen


BRANDS

B&B
Tikki
Tre Ponti
Se Alle

KONTAKT

Kontakt Q-Pet
Find forhandler

facebook logo tcm62-374951

Q-Pet ApS - Kobbervej 6 - DK-6000 Kolding - Telefon: 63131014 - E-mail: info(snabela)qpet.dk - CVR-nummer: 32153100