doggonesmart

Pure Meatsnax

Pure Meatsnax tilbyder et lille med spændende sortiment af godbidder i absolut højeste kvalitet.

Filosofien hos Pure Meatsnax er enkel - de ønsker at tilbyde vores hunde en af de fineste snacks i verden.

Sortimentets 4 varianter er derfor alle lavet på naturlige ingredienser og irsk oksekød i bedste kvalitet.

4810

PURE MEATSNAX CLASSIC

Denne Classic Meatsnax er den rene godbid lavet af 100% irsk hakket oksekød. Råvarene er behandlet skånsomt og ved lave temperaturer, så kvalitetsniveauet holdes højt.

Meatsnax er formet som stænger. Konsistensen er fast og tør. Du kan derfor sagtens have dem i lommen uden at de fedter.

Meatsnax er også nemme at brække over og give i mindre stykker.

Duften er indbydende og hundene elsker MeatSnax.

Sammensætning: 100% irsk oksekød

 

 

 

4811PURE MEATSNAX dental+

Dental+ er en velduftende og lækker Meatsnax tilsat aktive ingredienser, der kan have en positiv effekt på bakteriebalancen, som kan forårsage plak.


Sammensætningen af tang og urter kan ydermere have en positiv effekt på hundens fordøjelsessystem, og fremme en sund hud og en blank pels.


Sammensætning: irsk oksekød 80% min, tang, morgenfrue, marietidsel, ingefær, mælkebøtte, brændenælde, bukkehorn, yucca, rosmarin, timian, fennikel, gurkemeje, og citrus bioflavonoider.

 

 

 

 

4812

PURE MEATSNAX antiwormer+

Anti Wormer+ er en velduftende og lækker Meatsnax tilsat aktive ingredienser, der kan have en positiv effekt mod maveorm samt bidrage positivt til en sund tarmflora.


Sammensætningen af tang og urter kan ydermere have en positiv effekt på hundens fordøjelsessystem, bakteriebalance som kan forårsage plak, og være med til at fremme en sund hud og en blank pels.


Sammensætning: irsk oksekød 68% min, tang, morgenfrue, marietidsel, ingefær, mælkebøtte, brændenælde, bukkehorn, yucca, rosmarin, timian, fennikel, gurkemeje, og citrus bioflavonoider.

 

 

 

4813

PURE MEATSNAX jointaid+

JointAid+ er en velduftende og lækker Meatsnax tilsat aktive ingredienser, der med sine anti-inflammatoriske egenskaber kan medvirke til at vedligeholde et fleksibelt bevægelsessystem, og de kan være med til at bevare de naturlige anti-inflammatoriske egenskaber i leddene samt understøtte genopbygningen af brusk og ledvæske.

Sammensætningen af tang og urter kan ydermere have en positiv effekt på hundens fordøjelsessystem, bakteriebalance som kan forårsage plak, og være med til at fremme en sund hud og en blank pels.

Sammensætning: irsk oksekød 65% min, irsk laks 15% min, blended tang, glucosamin, MSM (methylsulfonylmethan), chondroitin, morgenfrue, marietidsel, ingefær, mælkebøtte, brændenælde, bukkehorn, yucca, rosmarin, timian, fennikel, gurkemeje & citrus bioflavonoider.

 

 Find forhandler 1

 

Om os

Forside
Om os
Q Bloggen


BRANDS

B&B
Tikki
Tre Ponti
Se Alle

KONTAKT

Kontakt Q-Pet
Find forhandler

facebook logo tcm62-374951

Q-Pet ApS - Kobbervej 6 - DK-6000 Kolding - Telefon: 63131014 - E-mail: info(snabela)qpet.dk - CVR-nummer: 32153100