doggonesmart

banner

Profil

DANSK GROSSIST AF DYREARTIKLER

Q-Pet er en lille familieejet grossist af dyreartikler med fokus på god service, fleksibilitet og hurtige leveringer.

Q-Pet ApS er en dansk grossist af dyreartikler. Vi har et bredt sortiment af tilbehør til både hunde og katte. Vores sortiment af dyreartikler inkluderer blandet andet flotte hundeskåle, bløde hundesenge, spændende godbidder, stilfulde seler og halsbånd, sjovt legetøj samt praktisk beklædning til den kolde tid.

Vores sortiment spænder bredt og udvikles løbende. I udvælgelsen af nye produkter har vi altid fokus på god kvalitet, gode funktionelle egenskaber og et flot design. Vi leverer vores varer til danske dyrehandlere og dyreklinikker, som derefter præsenterer varerne for forbrugerne.

Så leder du efter en grossist af dyreartikler, som leverandør til din dyrehandel, din dyreklinik eller din webshop med dyreartikler, så kan du kontakte os ved at klikke her.

Leder du efter en forretning, hvor du kan købe et eller flere af vores produkter, så kan du finde vores forhandlerliste her

Er du interesseret i at læse mere om store og små ting fra vores hverdag i Q-Pet ApS, så kan du følge med på Qbloggen.

Historie

Vi starter firmaet i Odense i 2005, hvor vi overtager et mindre sortiment af dyreartikler fra Hwims Dyremad. Sortimentet består af hundekiks, Jørwisenge samt liner og halsbånd fra Alfa Scandia.

Produkterne har vi stadig i vores sortiment idag. En leverandør er den samme, en leverandør har vi overtaget, og en leverandør er gået på pension.

Det er dog ikke nok til at tilbyde et bredt sortiment, så igennem årenen har vi udviklet mange gode samarbejder med producenter og distributører primært i Europa.

Nye produkter er kommet til, og nogle har forladt sortimentet igen.

Idag tilbyder vi en række stærke mærker:

FenrizTikkiB&B Økologisk hundeshampooTre PontiRuffwear, Planet Dog, Red DingoSoggy Doggy osv.

Klik her og læs mere om alle de spændende mærker.

  

Find forhandler 1

 

 

 

 

Om os

Forside
Om os
Q Bloggen


BRANDS

B&B
Tikki
Tre Ponti
Se Alle

KONTAKT

Kontakt Q-Pet
Find forhandler

facebook logo tcm62-374951

Q-Pet ApS - Kobbervej 6 - DK-6000 Kolding - Telefon: 63131014 - E-mail: info(snabela)qpet.dk - CVR-nummer: 32153100